Om att bli medlem

Gör det möjligt för oss att fortsätta arbetet med att skapa lathundar.

Det gör du genom att bli stödjande medlem och få tillgång till alla lathundar.

Oavsett om du är aktiv arkeolog eller bara intresserad av t.ex. GIS kan du skapa inloggning. Du väljer hur mycket pengar du vill bidra med genom att betala för den tid du vill ha tillgång till lathundarna (35 – 625 kr). Företag/museer kan skapa och betala för personliga inloggningar till sina medarbetare eller en eller flera gemensamma sådana. Men alla medlemmar måste ha unika mail-adresser och användarnamn.

Det är en engångsbetalning utan krav på att fortsätta vara medlem.

Bidra med 35 kr (inklusive 7 kr moms) och få tillgång en dag
Bidra med 125 kr (inklusive 25 kr moms) och få tillgång under en månad
Bidra med 375 kr (inklusive 75 kr moms) och få tillgång i 6 månader
Bidra med 625 kr (inklusive 125  kr moms) och få tillgång ett helt år

Börja med att skapa en inloggning med hjälp av formuläret här nedanför. Efter att du klickat på Registrera blir du automatiskt inloggad och kommer vidare till sidan där du kan välja för hur lång tid du vill betala. (Du får även en e-post med länk till betalsidan). Du betalar enkelt och tryggt med de vanligaste kreditkorten eller PayPal.

För företag eller museer finns möjlighet att betala via faktura i stället, då tillkommer en fakturaavgift på 25 kr. Gå vidare till att beställa faktura här.

Registreringsformulär:

Namn:

Dessa uppgifter kommer sparas enbart för att du ska kunna logga in på denna webbplats och kommer inte spridas till tredje part. E-post-adressen används enbart för sådant som har med ditt användarkonto att göra, så som bekräftelse på registrering, återställande av lösenord eller när medlemskapet har eller kommer snart gå ut. Du kan när som helst radera ditt konto/medlemskap.